Waarom kiezen voor Ad Duaal ORM bij Avans? | Ormad

Waarom kiezen voor Ad Duaal ORM bij Avans?

Ben jij op zoek naar een duale opleiding in ondernemerschap & retailmanagement? Dan kies je uiteraard voor de duale Ad ORM opleiding bij Avans ’s-Hertogenbosch. Kiezen voor de duale opleiding Associate degree ORM bij Avans staat garant voor de beste combinatie tussen werken en leren in de praktijk. Bij ORM 's-Hertogenbosch combineer je werken en leren. Je gaat 2 jaar lang 1 keer per week naar school en werkt daarnaast nog 3 of 4 dagen bij een werkgever. Je wordt opgeleid voor een leidinggevende functie in de detailhandel, bijvoorbeeld vestigingsmanager van een (groot) filiaal of om je eigen franchiseonderneming te runnen. Door 2 jaar lang ervaring op te doen in de praktijk, leer je zo veel mogelijk over alle facetten die het runnen van een business met zich mee brengt.

De duale Associate degree opleiding in ondernemerschap & retailmanagement bij Avans is dé retail opleiding voor aankomende leidinggevende of ondernemers met een hart voor detailhandel. Kies jij voor Avans? Dan profiteer je van vele voordelen, zoals:

Enkele voordelen van Ad Duaal ORM bij Avans:
 • In 2 jaar een HBO Diploma;
 • Ideale combinatie tussen werken en leren;
 • Leer van de beste docenten uit de praktijk;
 • Gastcolleges door experts;
 • Breed netwerk grote Retail organisaties;

Een ander groot voordeel van het volgen van je duale opleiding in ondernemerschap & retailmanagement bij Avans is dat je met studenten in de klas zit, die allemaal bij een ander retailbedrijf werken. Tijdens de opleiding is genoeg tijd ingepland om ervaringen met elkaar te delen. Zo leer jij niet alleen van je eigen praktijkervaring, maar ook van die van anderen.

Ad Duaal ORM bij Avans

Kies jij voor een Ad Duaal ORM opleiding bij Avans? Dan leg jij in twee jaar een stevig fundament voor jouw carrière in de detailhandel. De opleiding biedt je om in de praktijk alle facetten van de detailhandel te leren kennen en tijdens studiedagen de theorie meester te maken. Zo is jouw theorie en praktijkervaring helemaal in balans aan het einde van je studie.

Tijdens lesdagen wordt naast theorie ook veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling, zoals plannen en organiseren en samenwerken als leider. Iedere week worden er gastcolleges gegeven en volgt er een toepassingsopdracht om alle opgedane informatie direct in de praktijk te brengen.

Studenten kiezen voor de duale Associate degree ORM opleiding bij Avans vanwege ons groot netwerk in retail organisaties en een juiste balans tussen werken en leren. Bij ons staat een samenwerking tussen student, werkgever en ons als opleiding hoog in het vaandel. Door vooraf juiste afspraken te maken bieden wij jou een springplank naar een succesvolle carrière in de detailhandel.

Contact met Ad Duaal ORM

Heb je vragen over de opleiding? Maak dan gerust een afspraak. In een vrijblijvend 1-op-1-gesprek of een groepspresentatie vertellen we u graag meer. Neem contact op voor meer informatie via 088 - 525 63 72.

 
 • Contactformulier

  Heeft u vragen? Vul dan onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
 • Contactformulier

  Heeft u vragen? Vul dan onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Zaterdag 28 januari 2023 zijn studiekiezers welkom op locatie Onderwijsboulevard, Xplora 3e etage.

X